Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

FAQ

Als u te maken hebt met bedwantsen is dat een vervelende situatie. Niemand vindt het leuk om kleine vieze beestjes in zijn of haar bed te hebben. Wij snappen dat u veel vragen heeft met betrekking tot het oplossen van het bedwantsen probleem. Hieronder staan een aantal vragen die vaak aan ons gesteld worden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

1. Kan ik bedwantsen zelf bestrijden?

Ja, u kunt bedwantsen zelf bestrijden. Er bestaan bepaalde bedwantsen spray’s voor het uitroeien van bedwantsen en ander ongedierte. Probleem is hierbij alleen dat de kans groot is dat u bepaalde schuilplaatsen van bedwantsen over het hoofd ziet. Als u zelf gaat bestrijden bestaat de kans dus dat u dubbele kosten moet betalen, omdat u later de bedwantsen alsnog professioneel wil laten bestrijden. Wij raden daarom aan om meteen voor professionele bestrijding te kiezen.

2. Hoeveel kost het om een offerte aan te vragen?

Een offerte aanvragen via bedwantsenbestrijden.com kost niets en is geheel vrijblijvend. U vult uw gegevens in het formulier in, en er wordt door een professionele bestrijder bij u in de buurt contact met u opgenomen.

3. Zijn mijn persoonsgegevens veilig bij bedwantsenbestrijden.com?

Ja. Wij brengen u via uw gegevens in contact met een bestrijdingsbedrijf bij u in de buurt. Wij garanderen dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

4. Ben ik verplicht om een afspraak te maken na het invullen van het contactformulier?

Nee. Deze service bieden wij vrijblijvend aan en u hebt ten aller tijde het recht om andere maatregelen te nemen.

5. Welke maatregelen kan ik het beste nemen om bedwantsen te bestrijden.

Wij raden u aan om altijd professionele bestrijdingshulp in te schakelen. Als u bedwantsen zelf gaat bestrijden is de kans groot dat u bepaalde dingen over het hoofd ziet en de bedwantsen niet volledig uitroeit.

6. Wat doet bedwantsenbestrijden.com?

Bedwantsenbestrijden.com is een informatieve website over bedwantsen. Op deze website kunt u met al uw problemen en vragen terecht als u te maken heeft met bedwantsen. Wij weten namelijk hoe verschrikkelijk vervelend een bedwantsenplaag kan zijn. Tevens biedt bedwantsenbestrijden.com u de mogelijkheid om via deze website vrijblijvend in contact te komen met een bestrijder bij u in de buurt.