Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
wat zijn bedwantsen

Kleine zwarte beestjes

U kent het wel, er lopen kleine zwarte beestjes in huis. U denkt ach, het is zomer en ik heb de deur open laten staan, ze gaan vanzelf weer weg. Dit is vrij normaal, want er vliegen ’s zomers altijd wel wat vliegjes binnen, of er lopen wat mieren rond. En dit kan ook helemaal geen kwaad.

Soms is er echter meer aan de hand. Er bestaan vele soorten onschuldige insecten en in de meeste gevallen is dit ook zo. Er zijn echter ook insecten die wel wat doen. U denkt misschien meteen aan muggen. Maar heeft u al wel eens gedacht aan bijvoorbeeld bedwantsenkakkerlakken of houtwormen?

Deze soorten ongedierte kunnen een ware plaag zijn als u hier last van hebt. Ze kunnen veel schade aanrichten en bovendien komt u niet zomaar van dit ongedierte af. Ze zijn namelijk erg hardnekkig en zeer lastig te bestrijden.

Op deze pagina willen we u meer uitleggen over bedwantsen.

Bedwantsen zijn geen kleine zwarte beestjes

Eigenlijk zijn bedwantsen niet zwart, maar meer roodbruin van kleur. Omdat ze zo klein zijn, lijkt het soms alsof ze gewoon bijna zwart zijn en ze zien er daarom uit als kleine zwarte beestjes.

kleine zwarte beestjes

Bedwantsen kunnen ook een transparante kleur hebben, dan zijn ze nog in het larve stadium en zijn ze nog kleiner dan vijf millimeter.

Op het moment dat bedwantsen nimfen bijten en zich voeden met bloed, ziet een larve van een bedwants er rood uit. U kunt dus last hebben van kleine rode beestjes en kleine witte (transparante) beestjes en kleine zwarte beestjes. Dit kunnen allemaal bedwantsen zijn, afhankelijk in welke fase van hun leven ze zijn en of ze zich net gevoed hebben.

Kleine zwarte beestjes in bed

Als u last heeft van kleine zwarte beestjes in huis, kunnen dit weliswaar allerlei insecten zijn. U moet echter voorzichtig zijn als er kleine zwarte beestjes in bed voorkomen. Bedwantsen verstoppen zich namelijk vooral in en om het bed.

kleine zwarte beestjes in bed

Foto: lauren

Beten van bedwantsen veroorzaken veel jeuk en rode vlekken en bultjes. Dit kan leiden tot diverse psychische klachten en slapeloze nachten. Dit kan weer verschillende gezondheidsproblemen als gevolg hebben. Nu is dit natuurlijk niet altijd het geval, maar deze klachten behoren zeker bij de symptomen van mensen die last hebben van bedbugs.

Kleine beestjes in huis, wel ongedierte dan ook, zijn niet fijn. Het kan u doen laten denken dat uw huis niet schoon en fris is. Dit is echter een misvatting. Bedwantsen komen zelfs in de schoonste en meest luxe hotels ter wereld voor en zijn een hardnekkig probleem. Bedwantsen in Nederland zijn erg in opkomst en het aantal meldingen groeit ieder jaar.

Het is daarom belangrijke dat er goede maatregelen worden genomen, wanneer men vermoed dat er bedwantsen aanwezig zijn. Neem het probleem serieus en stel de maatregelen niet uit, dit kan de schade alleen maar verergeren.

Heeft u last van bedwantsen of een ander soort ongedierte? Dan raden we u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met een professionele bestrijder om oplopende schade te beperken en de overlast te beperken. Met ongedierte is het vaak zo hoe langer u wacht met actie ondernemen, des te groter de overlast zal worden.

Via Bedwanstenbestrijden.com kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen met een professionele ongediertebestrijder. Op deze pagina kunt u precies lezen hoe u dit kunt doen.

Zijn de kleine zwarte beestjes in uw huis toch geen bedwantsen? Dan kunnen we u nog steeds helpen om hier vanaf te komen. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed