Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
bedbeestjes

Jeuk door bedbeestjes

Stel je voor. U gaat na een lange dag moe en voldaan in uw eigen bed liggen. Binnen een aantal minuten valt u lekker in slaap. De volgende ochtend staat u op en u zit onder de rode bultjes. En erger nog, ze jeuken verschrikkelijk.

Wat kan dat zijn?!

U denk als eerste aan muggen. Maar dit kunnen er nooit zo veel zijn. Bovendien blijven de bultjes veel langer zitten en jeuken ze veel erger. U doorzoekt uw bed en ziet in de naden van uw matras een klein roodbruin beestje zitten.

Bedbeestjes!

Wat zijn de bedbeestjes?

U vraagt zich natuurlijk af wat deze bedbeestjes zijn.

De kans is groot dat het gaat om bedwantsen. Bedwantsen verstoppen zich vooral in en rondom uw bed en voeden zich met het bloed van mensen.

bedbeestjes

Bedwantsen zijn roodbruin en ongeveer 5 millimeter groot. Ze hebben zes poten en behoren tot de orde der wantsen. Ze worden ook wel wandluizen of bedluizen genoemd. In het Engels worden ze Bed Bugs genoemd.

Bedwantsen?! Vertel me meer…

Bedwantsen waren vlak na de tweede wereldoorlog bijna uitgeroeid door pesticiden. Doordat nu veel van deze pesticiden verboden zijn, is de bedwants weer in opkomst. Ook in Nederland.

Bedbeestjes, of de bedwants, is vooral voor hoteleigenaren een grote plaag. Het beestje reist mee in bagage van reizigers en verspreidt zich zo makkelijke naar andere hotels.

Maar….Helaas komt het beestje ook steeds meer bij mensen thuis voor. Vandaar de bedbeestjes.

bedbeestjes

Foto: lauren

Gelukkig is de bedwants niet schadelijk voor de gezondheid. Wel is het natuurlijk erg vervelend om overal jeuk en rode bultjes te hebben. Ook is het natuurlijk geen fijn idee om in een bed te slapen met bedbeestjes.

Lees hier meer tips om bedwantsen te herkennen.

Wat kan ik doen tegen de bedbeestjes?

Bedwantsen verspreiden zich snel. Zodra u heeft vastgesteld dat de bedbeestjes inderdaad bedwantsen zijn, raden we u aan om direct actie te ondernemen om bedwantsen te bestrijden.

Hoe u bedwantsen het beste en snelste kunt bestrijden kunt u hier lezen.

Twijfelt u of u last heeft van bedwantsen, of wilt u gewoon graag even met iemand spreken die er verstand van heeft. Bel dan nu gratis en vrijblijvend met een van onze experts om deskundig advies te vragen.

Bel hiervoor met het nummer hieronder, of stel uw vraag via het formulier op de website.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed