Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
bedwantsen bestrijden

Beestjes in bed

U heeft last van beestjes in bed, moet u zich zorgen maken?

Eigenlijk wel, ongedierte in bed is nooit fijn en het kan voor vervelende en slapeloze nachten zorgen. We willen allemaal gewoon lekker in een schoon bed slapen en voldoende en een kwalitatief goede nachtrust hebben. Beestjes in bed kunnen dit ernstig verstoren.

Heeft hier dus last van, dan is het zaak om uit te zoeken wat deze beestjes zijn en hoe u hier snel van af kunt komen. Op deze pagina helpen we u daar bij.

Bedbeestjes; wat kan dat zijn?

Er kunnen tal van insecten aanwezig zijn in uw huis. Niet echt een fijn idee, toch? Toch leert de ervaring ons dat met beestjes in bed (bedbeestjes) meestal wijzen op bedwantsen.

Bedwantsen of bed bugs zijn kleine bruine of zwarte beestjes van ongeveer 5-7 millimeter groot, die vooral in en om uw bed voorkomen.  Klik hier voor meer informatie over bed bugs.

beestjes in bed

Foto: Michigan Gov

Herkent u deze beestjes? Dan zijn de beestjes in bed bedwantsen. Heeft u de beestjes in  bed nooit gezien echt gezien, maar vermoed u wel dat er ongedierte in uw bed aanwezig is? Dan zijn er wel andere aanwijzingen waardoor u kunt vast stellen dat er bed bugs aanwezig zijn.

Rode vlekken en jeuk door beestjes in bed

Bedwantsen leven van bloed van mensen (of andere organismen zoals honden of katten). Als bedwantsen bijten injecteren ze een speciale stof waardoor het bloed niet stolt en het naar binnen zuigen van het bloed makkelijker verloopt en de huid wordt verdoofd waardoor u niets voelt.

De bedwants zuigt dan zijn platte lichaam vol met bloed. Hier leeft het insect van.

Deze stof is niet schadelijk voor mensen, maar veroorzaakt wel ontzettend veel jeuk en rode vlekken.

beestjes in bed

Heb je dus een vermoeden dat u last heeft van bedbeestjes omdat u veel jeuk hebt en er rode vlekjes te zien zijn, dan is de kans groot dat het bed bugs zijn. Klik hier voor meer informatie over de symptomen van bed bugs.

Zijn bedwantsen schadelijk?

Oke, u heeft dus vast gesteld dat de beestjes in bed bedwantsen zijn. Kunnen deze bed bugs eigenlijk veel kwaad?

De beestjes in bed kunnen buiten de jeuk en rode vlekken geen ernstige schade aanrichten. Men kan echter tot wel twee weken lang last hebben van hevige jeuk. Er is tot op heden niets bekend over ziektes of andere aandoeningen die bedwantsen over kunnen dragen op mensen.

Maar ondanks dat de insecten geen ernstige schade aan kunnen richten zijn beestjes in bed erg toch vervelend. Bedbeestjes kunnen de nachtrust ernstig verstoren met alle gevolgen van dien.

Ze kunnen bijvoorbeeld slapeloosheid veroorzaken. Dit kan weer als gevolg hebben dat u prikkelbaar bent en sneller last heeft van stress. Ook speelt vermoeidheid een grote rol als u slecht slaapt en dat heeft grote gevolgen op bijvoorbeeld u werk. Bovendien heeft u gewoon een goede nachtrust nodig omdat uw lichaam zich dan kan herstellen.

Ook zijn bedbugs erg lastig uit te roeien en planten ze zich snel voort, waardoor het een echte plaag kan worden. Zo lang u er niets aan doet, zullen de bedwantsen niet verdwijnen.

Het is daarom raadzaam om goede maatregelen te nemen om bedwantsen te bestrijden.

Bedwantsen zijn een serieus probleem en professionele hulp wordt aangeraden. Via Bedwantsenbestrijden.com kunt net als vele andere mensen gratis en vrijblijvend informatie opvragen over de methode en kosten van professionele bestrijding. Klik hier voor meer informatie.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed