Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
bedwantsen vinden

Bedwantsen vinden

Bedwantsen vinden is cruciaal werk. Een bedwantsenplaag breidt zich namelijk snel uit. De vrouwelijke bedwantsen leggen gedurende hun leven vele eitjes. Daarom is het belangrijk dat u de bedwantsen snel vindt.

In dit artikel leggen we u uit hoe bedwantsen vinden in zijn werkt gaat en waar u bedwantsen kunt vinden.

Waar kunt u bedwantsen vinden?

– U kunt bedwantsen het best vinden in uw bed of lakens. Bedwantsen voeden zich namelijk met uw dode huidcellen en bloed. Bedwantsen zijn roodbruin of zwart van kleur.

– Bedwantsen verschuilen zich niet per se alleen in uw bed of lakens. U kunt ook bedwantsen vinden in uw bedframe. Controleer daarom ook goede de andere delen van uw bed.

– Bedwantsen kunt u ook vinden in meubels. Bijvoorbeeld uw nachtkastje of de bank. Belangrijk is dat u deze meubels ook controleert, zodat u dit door kunt geven een de ongedierte bestrijder.

– Controleer ook plekken als, stopcontacten, achter plinten of loslaten behang etc. Hier kunnen bedwantsen zich ook verstoppen.

– Tot slot doet u er verstandig aan om ook uw bagage goed te controleren als net op reis geweest bent.

Hoe kunt u bedwantsen vinden?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u goed weet hoe bedwantsen er uit zien. Klik hier voor meer informatie om bedwantsen te herkennen. Let daarnaast niet alleen op bedwantsen zelf, maar ook op sporen van de aanwezigheid van bedwantsen. Let op de volgende dingen:

– Doordat sommige bedwantsen zich niet goed voeden kunt u dode bedwantsen vinden in uw bed. Ze zien eruit als rode vlekken in uw bed of lakens. De bedwantsen die zich niet goed voeden worden namelijk geplet als u op ze gaat liggen.

– Zoals eerder is gezegd leggen de vrouwtjes veel eitjes in hun leven. Daarom kunt u ook eitjes vinden in uw bed. Deze eitjes kunt u moeilijk vinden met het blote oog. De eitjes zijn namelijk 1mm breed en deels transparant.

– Rode jeukende bultjes op de huid, en dan vooral op de benen is een typisch kenmerk voor bedwantsen. Andere insecten prikken of bijten vooral op de ledematen die buiten de dekens liggen, maar bedwantsen bijten overal. Dus ook op de door lakens bedekte lichaamsdelen.

– Controleer ook goed of u uitwerpselen van bedwantsen kunt vinden. Bedwantsen leggen hun uitwerpselen niet graag op de plaats waar ze verblijven. Dit kan dus op een andere plek zijn.

bedwantsen vinden

Foto: louento.pix

Bedwantsen gevonden, wat nu?

Wanneer u de bedwantsen heeft gevonden of u heeft door dat u bedwantsen heeft, raden wij u aan om gelijk over te gaan op bestrijding. Dit is slim omdat, zoals eerder gezegd, de bedwantsen zich snel verspreiden.

– U kunt zelf proberen de bedwantsen te bestrijden, alleen bedwantsen worden resistent tegen de bestrijdingsmiddelen uit de dierenwinkels of doe-het-zelf zaken. Hierdoor kan de plaag alleen maar hardnekkiger worden. Ook kunt u vaak de nog niet uitgekomen eitjes of verstopte schuilplaatsen over het hoofd zien.

–  Wij raden u aan om de ongediertebestrijding in te schakelen. Zij bestrijden alle bedwantsen en ook de nog niet uitgekomen eitjes. U kunt dit doen via Bedwantsenbestrijden.com. Klik hier om in contact te komen met een deskundige bestrijder.

Bedwantsen voorkomen

Bedwantsen voorkomen is altijd beter en effectiever dan een bedwantsenprobleem te bestrijden. Daarom hebben we een paar handige tips:

– Wanneer u naar een hotel gaat, altijd de lakens en de dekbedden goed controleren op bedwantsen. U kunt ze namelijk zo meenemen naar huis.

– Ook wanneer u tweedehandskleding koopt is het handig om de kleding eerst om een hete temperatuur te wassen zodat de bedwantsen dood gaan (als ze erin zitten).

– Ook tweedehands meubels dient u goed te controleren voordat u deze in huis haalt. Bijvoorbeeld meubels vanaf marktplaats.

Wilt u graag advies van een expert? Dan kunt u gratis en vrijblijvend bellen met een van onze professionele bestrijders via onderstaand nummer.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed