Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
bedwantsen spray

Bedwantsen spray; werkt het, of is het onzin?

Op veel websites op het internet wordt aangeraden om bedwantsen spray te kopen om zo bedwantsen te bestrijden. De vraag is echter, werkt dit eigenlijk wel. Kan je door middel van een spray, bedwantsen bestrijden en zo de plaag doen verdwijnen?

Soorten bedwantsen spray

Er bestaan verschillende soorten bedwantsen spray. Vroeger werd vooral een spray gebruikt, die giftig was. Nadeel hiervan was dat ook huisdieren hieronder leden en daardoor ziek werden.

Daarom wordt tegenwoordig steeds vaker een biologische spray gebruikt, deze is niet schadelijk voor huisdieren, wordt er beweerd.

bedwantsen spray

Foto: louento.pix

Bedwantsen spray in huis gebruiken

Als mensen last hebben van bedwantsen zijn ze vaak geneigd om te zoeken naar de meest goedkope oplossing. Want wie wil er nou veel geld besteden aan ongedierte? Juist, niemand.

De meest logische oplossing lijkt dan het kopen van een bedwantsen spray. Maar heeft deze spray wel het gewenste effect?

De meeste bedwantsen sprays kunnen inderdaad bedwantsen en andere insecten doden. Het probleem is alleen, dat wanneer mensen de spray gebruiken, ze bijna altijd plekken over het hoofd zien.

bedwantsen spray

Foto: louento.pix

Bedwantsen hebben tal van verstop plaatsen, inclusief diep in het matras en stopcontacten, kieren, voegen, gaatjes, achter het behang etc. Het is dus bijna onmogelijk om bedwantsen met een bedwantsen spray uit te roeien.

Mensen proberen meestal eerst zelf te bestrijden, maar merken dat dit niet lukt en vallen terug op een professionele bestrijder. Nadeel hiervan is dat er extra kosten zijn gemaakt, door het eerste zelf te proberen.

Bovendien verspreiden bedwantsen zich snel, waardoor een plaag alleen maar groter wordt. Snel handelen is dus noodzakelijk.

Ons advies bij het bestrijden van bedwantsen in huis is daarom, om niet eerst zelf proberen te bestrijden, maar om direct een professionele bestrijder in te schakelen.

Wanneer bedwantsen spray wel nuttig kan zijn

Bedwantsen spray kan wel nuttig zijn als u op reis gaat. Het inspuiten van het matras met de spray kan de bedwantsen tijdelijk op afstand houden.

Mocht u dus vermoeden dat er in je hotel bedwantsen aanwezig zijn, wat vaak voorkomt, dan kunt u bedwantsen spray aanschaffen en proberen de bedwantsen op afstand te houden als u geen andere keuze heeft.

Geef wel bij het personeel van het hotel aan dat u bedwantsen heeft gezien, en probeer eventueel een andere kamer te vragen. Ook kunt u proberen om uw geld terug te vragen. U betaald immers voor een schone kamer, en niet voor een kamer met ongedierte er in.

Bedwantsen bestrijden zonder spray

Als u last heeft van bedwantsen in huis of in uw bedrijfspand, zorg er dan voor dat u contact op neemt met een professionele bestrijder. Ga niet zelf dokteren met zogenaamde sprays waarvan u niet zeker weet of ze wel werken, en waarvan de kans klein is dat u de hele bedwantsenplaag uit kunt roeien.

Neem via het nummer hieronder vrijblijvend contact met ons op voor advies of om de mogelijkheden te bespreken.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed