Bedwantsen bestrijden Bel direct de lokale bestrijder 085-0296296

Advies of offerte:

085 - 029 6296

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
bedwants

Bedwantsen in huis

Bedwantsen in huis, wat kunt u hier tegen doen?

Bedwantsen, of bed bugs, worden vaan in een zin genoemd met reizen en hotels. De bedwants is namelijk een grote plaag voor hoteleigenaren en het insect is lastig te bestrijden.

Toch komt het ongedierte niet alleen in hotels voor, maar ook gewoon in huizen. Bedwantsen in huis kunnen veel onrust veroorzaken bij de bewoners van dat huis.

Opkomst van de bedwantsen in huis

Door insecticiden was de bedwants na de tweede wereld oorlog zo goed als uitgeroeid in de westerse wereld. De bed bug heeft alleen de laatste jaren een ‘comeback’ gemaakt, en zorgt vooral bij veel hotel eigenaren voor veel overlast.

bedwantsen in huis

Foto: Kprateek88

Het hardnekkige insect is lastig te bestrijden en laat zich niet snel wegjagen. Doordat veel reizigers tijdens hun vakantie in meerder hotels verblijven, kan de bedwants via de bagage van deze reizigers, makkelijk meeliften naar andere hotels.

Door deze creatieve manier van reizen kan de bed bug ook mee terug reizen, waardoor u te maken kunt krijgen met bedwantsen in huis. In uw eigen huis welteverstaan.

Kunnen bedwantsen in huis veel schade aanrichten?

Bedwantsen kunnen geen schade aanrichten zoals houtwormen, die al het hout wegvreten, of sprinkhanen die een hele oogst verpesten. Bedwantsen verstoppen zich in en om het bed. Ongeveer één keer per week komen ze uit hun schuilplaats om zich te voeden.

Ze voeden zich met bloed van mensen. Het insect steekt u dan met zijn steeksnuit en neemt een beetje bloed af. Hierdoor krijgt u rode vlekken en bultjes en verschrikkelijke jeuk.

bedwantsen in huis

Foto: louento.pix

Deze bultjes zijn verder niet schadelijk, maar wel heel erg vervelend. Bovendien kan het gevoel dat er ongedierte in uw bed zit, zorgen voor psychologische problemen en slapeloze nachten.

Mocht u vermoedens hebben dat u gebeten bent door bedwantsen, controleer dan goed de naden van uw matras, het bedframe, uw bedkastje, scheurtjes in de muur en stopcontacten. Dit zijn de plaatsen waar de bedwants zich het liefst verstopt.

Als u vastgesteld hebt dat er inderdaad bedwantsen aanwezig zijn, is het raadzaam om nodige maatregelen te nemen om bedwantsen te bestrijden. Probeer bovendien snel te handelen, want bedwantsen verspreiden zich snel.

Via bedwantsenbestrijden.com kunt u contact opnemen met een bestrijder bij u in de buurt. Het voordeel hiervan is dat u niet op zoek hoeft te gaan naar een bestrijder, en dat u lage voorrijkosten betaald. Daarnaast hebben al vele mensen gebruik gemaakt van deze dienst, met positieve resultaten.

Een offerte aanvragen is gratis, geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. U kunt dit hier doen. Ook kunt u bellen met het nummer onderaan dit bericht.

Direct van Bedwantsen af:

085 - 029 6296, Bel ons direct of vraag vrijblijvend een offerte of advies aan, 24/7 bereikbaar bij spoed